Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
Autentificare
inscriere login
0 cadouri: 0 lei

Achizitie si plata

Pentru a putea plasa o comanda, urmeaza pasii de mai jos:

1. Autentificare

Apasa "Inscriere" si creeaza-ti un cont, prin completarea datelor de identificare si apasarea butonului "Creaza cont". Imediat dupa ce ai finalizat creearea contului, vei primi un mesaj de confirmare si bun venit pe adresa de email furnizata.

Daca esti deja inregistrat la noi, te rugam sa te autentifici prin completarea emailului si a parolei, urmate de "Login".

2. Adaugare produse in cos

Poti adauga produse in cos  din pagina de produs. Completeaza cantitatea dorita si apasa butonul "Cumpara".

Cosul tau va fi memorat si ai optiunea sa finalizezi tranzactia acum sau la un moment ulterior, fara a pierde produsele deja selectate.3. Checkout

Ai terminat de adaugat in cos tot ce iti doresti? Atunci vei finaliza plasarea comenzii in 3 pasi:

Daca mai exista cumva modificari vis-a-vis de comanda plasata dupa momentul confirmarii, te rugam sa ne contactezi cat mai repede (prin e-mail sau la telefonul afisat). Din momentul preluarii comenzii de catre curier, nu mai putem efectua nicio modificare.

Livrare / Receptie

Nunti.ro  va livra doar produsele functionale, conforme, ambalate corespunzator. Nunti.ro, nu-si asuma raspunderea pentru starea produsului dupa receptia lui. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor si sa formulati orice reclamatie in scris doar in prezenta curierilor. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare dupa receptia coletului. Puteti solicita inlocuirea produsului deteriorat, iar taxele de transport tur-retur vor fi suportate de client. 


Transportul este adaugat la pretul intitial de achizitie: 20 lei pentru Bucuresti si 30 lei pentru orasele din provincie, in care se afla sediu Fan Courier.

Nunti.ro va asigura ca depune toate eforturile pentru ca produsul comandat de Dvs. sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la destinatar. In acelasi timp trebuie sa va asiguram ca practic orice produs este garantat sa ajunga in Bucuresti in 24 de ore, maxim 48 de ore (in functie de produs, disponibilitate, personalizare si elemente neprevazute, cum ar fi traficul). De asemenea, pentru celelalte judete garantam livrarea in 48 de ore, un timp mai lung datorandu-se procesarii in week-end, comenzi inregistrare vineri seara, sambata si duminica inclusiv. Livrarea coletelor de catre FAN COURIER se realizeaza de luni pana vineri intre 09.00 si 17.00. Pentru fiecare localitate din afara ariei de acoperire Fan Courier se percepe o taxa de 0.8 lei/km + TVA. Afla aici daca Fan Courierul are sediu in localitatea dvs. http://www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf .

Clientul poate opta pentru ridicarea coletului de la sediul Fan Courier din localitatea sa, ori din cea mai apropiata localitate in cazul in care Clientul are domiciliul in afara ariei de acoperire Fan Courier. In acest caz, Nunti.ro nu isi asuma responsabilitatea livrarii coletului decat pana la sediul Fan Courier, Clientului revenindu-i intreaga responsabilitate de ridicare a coletului dupa ce a fost contactat de un reprezentant al Fan Courier.

Pentru a facilita intrarea in posesia coletului de catre Client, Nunti.ro furnizeaza toate datele necesare precum: adresa unde se afla sediul Fan Courier, numar de telefon de contact, precum si numarul expeditiei (AWB).

De asemenea, ca serviciu suplimentar, putem livra produsul la o alta adresa decat domiciliul clientului, la cererea acestuia, in urmatoarele situatii:

Pentru aceste situatii, clientul va efectua plata in momentul lansarii comenzii, anterior livrarii cadoului. Nunti.ro nu isi asuma responsabilitatea acceptarii sau nu a produsului de catre terta parte, destinatar al produsului oferit de client.

Raspunderea Nunti.ro inceteaza in momentul preluarii produsului de catre firma de curierat.

In caz de refuz al primirii produsului de catre terta parte, Nunti.ro il va retrimite clientului, pe cheltuiala lui, la domiciliul acestuia, sau la o alta resedinta a sa, de pe teritoriul Romaniei.

 

Va rugam sa verificati integritatea produsului formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C K EVENT SOLUTIONS S.R.L (NUNTI.RO) isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii/documentelor de transport cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Pentru produsele livrate prin curierat rapid, va rugam sa verificati integritatea produsului (sa nu fie lovit, spart, rupt, desigilat, cu lipsa accesorii sau componente, inlocuit cu alt produs sau colet, etc.) formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C K Event Solutions S.R.L (NUNTI.RO) isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor. 

Cadourile personalizate NU se returneaza!Plata produse

Plata produselor se face ramburs la primirea coletului, sau in avans O.P.. Factura fiscala va fi livrata odata cu produsele dumneavoastra.Va multumim pentru intelegere!

 

Promovarea K-Event Solutions SRL
cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de
Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"