Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
Autentificare
inscriere login
0 cadouri: 0 lei

Termeni si conditii


TERMENI SI CONDITII

1. Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului nunti.roa fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea nunti.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Nunti.ro de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

2. Garantiile produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului Nunti beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie sau orice alt act asemanatori din partea producatorului.

3. Confidentialitate
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul Nunti.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Site-ul www.nunti.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului Nunti.ro, Societatea nu-si asuma nicio responsabilitate.

3. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Nunuti.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Nuntiro va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

4. Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si Nuntiro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

5. DATE PERSONALE SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Asa cum sunt definite in Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, prin DATE CU CARACTER PERSONAL se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

S.C. K-Event Solutions SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre utilizatorii site-ului www.nunti.ro.
Informatiile utilizatorilor site-ului www.nunti.ro vor putea fi folosite pentru comunicari comerciale din partea S.C. K-Event Solutions SRL sau de catre partenerii acestuia.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. K-Event Solutions S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati in formularul de comanda.
Scopul colectarii datelor este de a va trimite confirmarea comenzii, factura proforma si cea fiscala, trimiterea prin curierat rapid a comenzii, promotii ulterioare si de a va tine la curent cu activitatea noastra prin intermediul newsletter-ului.

Prin inscrierea pe site-ul www.nunti.ro /efectuarea unei comenzi /completarea datelor personale in formularele de comanda, utilizatorii declara ca sunt de acord ca datele lor personale sa fie incluse in baza de date a S.C. K EVENT SOLUTONS S.R.L. si isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:
- confirmarea online a comenzii;
- emiterea facturii proforme si a celei fiscale;
- livrarea comenzii prin curierat rapid;
- activitati de marketing prin transmiterea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea sau alte activitati ale societatii;
- participarea la concursuri, promotii;
- transmitere newsletter;
- transmiterea de mesaje de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc).

S.C. K-Event Solutions S.R.L. respecta dreptul la confidentialitatea datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.nunti.ro.
S.C. K-Event Solutions S.R.L. nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii site-ului www.nunti.ro fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Nu sunteti obligati sa furnizati datele personale, insa folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" si nu doriti sa furnizati datele personale nu folositi acest site.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a va adresa justitiei (art. 18).
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. K-Event Solutions S.R.L., Str. Italiana Nr. 21, Sector 2, Bucuresti, departamentul Relatii Publice, telefon 021.320.89.54, sau pe www.nunti.ro, si e-mail nunti[at]nunti.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

6. Conditii de returnare
GARANTIE 100%
NUNTI ofera satisfactie 100% . Daca insa nu sunteti incantat/a de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.
Legislatia romaneasca in vigoare prevede: 'Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.'
Clientii Nuntiro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nuntirova inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si/sau a altor documente incheiate intre parti. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

ro comercializeaza si produse alimentare, incluse in cosurile de Craciun/Paste. Acestea beneficiaza de un regim special care se supune legislatiei in vigoare (O.G. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art 3, pct (2), primul paragraf), conform careia contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data comandate acestea nu mai pot fi returnate.

Procedura de urmat in caz de returnare:
Va rugam ca inainte de returnarea produselor sa semnalati intentia de trimitere a produsului livrat. Intentia se semnaleaza pe mail: nunti[at]nunti.ro. Produsele vor fi returnate la sediul Nunti.ro: Str. Italiana Nr. 21, Sector 2, Bucuresti.
Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

7. Altele
Produsele comandate pe site-ul www.nunti.ro vor fi expediate prin firma de curierat rapid partenera, imediat dupa inregistrarea confirmarii platii on-line - pentru platile realizate astfel - si cu plata ramburs pentru cazurile in care plata se efectueaza cash, la primirea coletului.
Livrarile se efectueaza in toata tara, fara nicio exceptie, in afara cazurilor ce tin de forta majora.
www.nunti.ro se identifica si astfel : S.C. K Event Solutions S.R.L., J40/8863/2009 si RO 25886400.


Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

echipa nunti.ro
Promovarea K-Event Solutions SRL
cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de
Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"